1.Carnea se taie cubulete ,si se caleste cu ceapa 7 minute mestecind continusi adaugind 200g de apa.
2.Alunele se dau intr-un clocot separat ,se scurg de zeama si se adauga la calit cu ceapa si carnea.
3.Se adauga vinul se inabuse 10 minute apoi adaugam legumele ,mararul ,piperulsi se lasa sa fiarba bine carnea impreuna cu legumele cam 20 de minute.
4.Cind carnea e aproape gata adaugam bulionul boiaua ,menta usturoiul si ardeiul iute le punem cu 5 minute inainte de a opri flacara aragazului (piper si boia se mai pune dupa gustul fiecaruia ).De regula aceasta tocana se serveste foarte condimentata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise