Tocana de vara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei copti (culori diferite)
  • o vanata coapta
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 100 g mazare verde
  • 200 g fasole verde
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina
  • patrunjel
  • marar
  • 3 rosii

Mod de preparare

Ceapa se caleste, se adauga morcovul rondele, radacina de telina si patrunjel date pe razatoare, ardeii copti taiati fasii,vanata taiata cuburi,mazarea si fasolea fierte in prealabil.Se adauga o ceasca de apa si se lasa la fiert pentru 20 minute.Spre sfarsit se condimenteaza si se adauga usturoiul si rosiile date pe razatoare.Lasi sa scada sosul. Servesti calda sau rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise