Tocana de vinete cu orez ( de post )

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 vinete
  • -4-5 ceapa
  • -3 ardei gras colorat
  • -100 ml ulei
  • -100 g orez
  • - sare
  • - piper
  • -100 g bulion
  • -100 ml apa

Mod de preparare

Se toaca ceapa, ardeiul si vinete cu coaja si pe pun la calit in ulei. Dupa ce se fac auri la culoare se pune bulionul si se mai lasa 10 minute sa se caleasca si bulionul putin se adauga apa si se lasa pana scade.

Orezul se fierbe separat si se pune peste legume.

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise