Tocana de vita cu bere

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr de carne de vita cuburi
  • 1/2 ceasca de faina
  • 1 lingura de ulei vegetal
  • 1 sticla mica sau o doza de bere
  • 1 ½ cesti de apa
  • 1 lingura de rozmarin uscat si maruntit
  • 1 praf de marar uscat
  • 2 cepe medii, tocate
  • 1 lingurita de usturoi pisat
  • sare si piper dupa gust
  • 1-2 cuburi Knorr Vita, se folosesc la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare
  • 1 lingura de patrunjel proaspat

Mod de preparare

Asezonati carnea de vita cu sare, piper si cubul Knorr Vita, apoi pudrati cu faina. Incingeti uleiul intr-o oala mare la foc mediu. Cand uleiul este incins, adaugati carnea si prajiti pana ce devine maronie, pana se rumeneste pe toate partile. Scoateti carnea din oala si puneti-o deoparte.

Adaugati ceapa si usturoiul in oala si prajiti pana se rumenesc. Puneti din nou carnea in oala si adaugati berea si apa, aigurandu-va ca nu sunt lipite de fundul oalei bucatile de mancare. Asezonati cu roazmarin, marar si patrunjel. Fierbeti si lasati sa fiarba la foc mic pentru 1 ora si jumatate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise