TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 4 ardei kapia
  • un piept de pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o lingura mustar
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare, piper, cimbru
  • Garnitura:
  • 100 g orez Unkle Been (la punga)
  • 50 g unt, sare, piper, o foaie de dafin

Mod de preparare

Tai ceapa pestisori, o calesti putin, adaugi morcovul rondele, lasi sa se patrunda, adaugi pieptul de pui taiat cuburi. Adaugi o cescuta de apa, lasi sa fiarba. Adaugi ardeii kapia copti, curatati, taiati cuburi.Condimentezi, adaugi vinul,lasi sa scada.Adaugi o maioneza obtinuta din pasta de tomate si mustar, storci cateva picaturi de lamaie,mai lasi 2-3 minute sa dea in clocot.

Garnitura: Fierbi orezul in apa clocotita cu sare si foaie de dafin. Cand este fiert, il amesteci cu unt, sare, piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise