tocana pakistaneza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1,5 kg carne de vaca
  • 20 shallot ( ceapa mica, speciala)
  • un ardei rosu si unul galben
  • cartofi galbeni (yukon)
  • iaurt, suc de lamaie, papaya verde pentru a marina carnea
  • seminte de chimion, mustar, turmeric, ienupar si ardei rosu pisat.

Mod de preparare

Carnea se marineaza vreo ora intr-un sos facut din iaurt, suc de lamaie si fruct de papaya verde (papaya verde contine papaim, un fragezitor de carne). Daca nu gasiti papaya, puteti folosi meat tenderizer (fragezitor de carne) acre contine acest papaim).

Carnea de vaca, frageda, se taie felii lungi de 5 cm, late de 3cm si se lasa la fiert in oala sub presiune o ora sau pana sunt aproape gata. Apoi se adauga vreo 20 de shallot (ceapa mica cu gust special), ardei rosu si galben taiat julien si cartofi galbeni (yukon). Dupa 20 de minute se pot adauga condimentele care sunt un amestec de : semintze de chimion, mustar, turmeric, ienupar (poti cumpara direct curry) si ardei rosu pisat.

Se lasa pana cand carnea se desface usurel in fasii cand o atingi cu furculita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise