Intr-o cratita se pun 2 lg. ulei si se adauga carnea de vita taiata cubulete.Punem peste carne ketch-up, 1 catel de usturoi pisat, mustarul, piperul si atata apa cat sa treaca peste carne si 1 cubulet de supa concentrata.Se acopera cratita si se fierbe pana aproape carnea este moale.Se adauga cepele taiate marunt, ardeii taiati fideluta si ciupercile. Cand zarzavatul este fiert, amestecam 1 lg. de faina cu putina apa si ingrosam sosul tocanei. Se serveste tocana cu garnitura de orez fiert sau cartofi natur si salata dupa dorinta.(de castraveti, de rosii, asortata, de varza sau salata verde)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise