Tocanita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi mari
  • 1 telina
  • 2 foi de dafin
  • 200 g costita, carne sau ciolan afumat
  • 200 ml bulion
  • 1/4 legatura de patrunjel
  • 1/4 legatura de marar
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata si se taie cubulete mici toate legumele. Cartoful se taie mai mare, cu latura de 2-3 cm.Se caleste ceapa cu o lingura de ulei si putina apa, pana devine transparenta, se adauga bulionul si costita sau ciolanul. Se mai lasa 5 minute sa fiarba. Daca folositi carne, taiati-o cubulete si prajiti-o in ulei.Intr-o cratita se pun toate ingredientele ramase si cele de la pasul 1 si se amesteca. Se condimenteaza si se pune apa cat sa le acopere. Se da la cuptor la foc mediu cam 1 ora. Se verifica din sfert in sfert de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Este gata cand s-au fiert cartofii (verificati cu o furculita daca intra usor in cartof).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise