Tocanita acra,reteta traditionala

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 buc carnat de porc
  • 7-8 buc costite de porc
  • 200 gr carne de picior afumat de porc
  • o sticla de bulion de casa(cam 400ml)
  • o lingura de faina
  • ulei pt prajit
  • sare,piper

Mod de preparare

Se fierbe carnea cam o ora.In ulei se prajeste faina care se stinge cu zeama de pe carne.Se adauga toata sticla de bulion si se mai fierbe pana se ingroasa putin tocanita.Se drege cu sare si piper.E o reteta foarte simpla dar grozav de gustoasa si are o aroma deosebita mai ales acum vara.Si merge grozav cu o salata de legume proaspete din gradina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise