Tocanita cu carne de vita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de vita
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 morcovi
  • 500g cartofi
  • 500g rosii sau suc de rosii
  • marar
  • cimbru

Mod de preparare

Carnea se taie bucati si se opareste.

Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si se amesteca cu carnea si cartofii taiati cubulete. Se fierb 20 min pana carnea si cartofii sunt fierti. Se adauga rosiile sau sucul de rosii. Se mai fierb 5 minute si se presara cu marar verde tocat, cimbru.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise