Tocanita cu carne si varza

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg varza
  • 1 kg carne
  • 7-8 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • chimen
  • 3 cuburi supa instant
  • 400g fasole rosie la conserva
  • 500g dovlecei
  • patrunjel

Mod de preparare

Intr-o oala se pune varza curatata si taiata in bucati si se caleste 10min. Dovleceii se curata, se taie si se adauga peste varza. Carnea taiata bucatele se prajeste in ulei incins 10 min. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se asaza in oala. Se adauga chimenul, 1/2l apa, cuburile de supa si se lasa sa fiarba. Dupa ce au fiert, se pune fasolea rosie si se mai lasa pe foc 5min. Se orneaza cu patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise