Tocanita cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g carne de porc ptr. gulas
  • 3 linguri ulei
  • 500ml bere neagra
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 250ml supa de carne
  • 600g cartofi
  • 2 fire salvie
  • 4 rosii
  • 250g ciuperci Champignon
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajeste carnea de porc in ulei la foc iute.Se toarna 250ml bere neagra,se acopera si se inabusa 50 minute.

Ceapa se taie in sase,usturoiul se toaca si ambele se adauga la carne.Se toarna supa si se mai inabusa 15 minute.

Cartofii se curata , se taie cuburi si se adauga la carne;se mai adauga salvia si restul de bere si se mai inabusa 15 minute.Se pun rosiile curatate de pieita si taiate cuburi,si ciupercile taiate jumatati.Se mai fierbe 10 minute.Se indeparteaza firele de salvie,iar mancarea se sareaza si pipereaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise