Tocanita cu dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un sfert dovleac (~400 grame);
  • - 2 bucati piept pui (sau 3 pulpe) dezosat;
  • - un borcan mic ciuperci;
  • - 4-5 rosii;
  • - 2 cepe medii;
  • - 2 ardei grasi;
  • - sare, piper, condimente dupa gust;
  • - patrunjel.

Mod de preparare

Se taie cuburi carnea si dovleacul. Se taie marunt ceapa, rosiile si ardeii, iar ciupercile se spala si se feliaza.

Se baga la cuptor carnea, timp de ~20min, cu o ceasca de apa si sare.

Se scoate si se pun si legumele.

Se baga la cuptor ~1/2 ora. Se scoate si se amesteca. Apoi se mai lasa la cuptor 1/2 ora.

Se scoate si se condimenteaza, dupa care se mai lasa la cuptor ~10min. La final, se adauga patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise