Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • 3 linguri amestec rosii cu ardei ( facut asta toamna)
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu apa ( 250 ml)

Mod de preparare

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic cca 20 min, se adauga si lingurita de legume deshidratate, se adauga un pic de apa si se lasa 10 min sa fiarba, apoi se pun si ficateii de pui. Se toarna restul de apa apa si se lasa sa fiarba la foc mic, cca 30 min, apoi se adauga amestecul de rosii si ardei, se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc cca 5-6 min. Se serveste cu piure de cartofi si muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise