tocanita cu maruntaie de pasare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de pasare
  • 1 vinata mica
  • 2 gogosari
  • 4 ardei
  • 1 ceasca cu apa
  • 1 ceapa
  • 0,500 g rosii
  • 1 lingura faina
  • 100 g grasime de pasare sau ulei
  • piper sare nucsoara

Mod de preparare

Se inabuse in grasime maruntaiele de pui cu ceapa tocata marunt si sare, se adauga gogosarii si ardeii taiati felii.

Se toarna apa, se acopera si se lasa sa fiarba 30 min.

Cind a fiert carnea, se adauga vinata care a fost coapta si scursa, desfacuta in fasii, rosiile fierte strecurate ingrosate cu faina.

Se da la cuptor sa scada sosul, se pun condimentele.

Se serveste cu verdeata (patrunjel tocat marunt).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise