tocanita cu maruntaie de pasare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de pasare
  • 1 vinata mica
  • 2 gogosari
  • 4 ardei
  • 1 ceasca cu apa
  • 1 ceapa
  • 0,500 g rosii
  • 1 lingura faina
  • 100 g grasime de pasare sau ulei
  • piper sare nucsoara

Mod de preparare

Se inabuse in grasime maruntaiele de pui cu ceapa tocata marunt si sare, se adauga gogosarii si ardeii taiati felii.

Se toarna apa, se acopera si se lasa sa fiarba 30 min.

Cind a fiert carnea, se adauga vinata care a fost coapta si scursa, desfacuta in fasii, rosiile fierte strecurate ingrosate cu faina.

Se da la cuptor sa scada sosul, se pun condimentele.

Se serveste cu verdeata (patrunjel tocat marunt).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise