Tocanita cu spaghete

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 pulpe
  • 200g de kaizer
  • 500g ciuperci
  • un ardei rosu
  • o ceapa mare sau doua mai mici
  • ulei pentru prajit
  • o sticla de sos de rosii
  • sare
  • piper
  • o cana cu vin si spaghete

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se pune ceapa la prajit, apoi adaugam carnea, dupa ce a prins culoare punem cana cu vin, apoi kaizerul, ciupercile si ardeiul. Dupa ce s-a evaporat vinul, punem sosul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic 30-40de minute. Se poate servi cu spaghete, dar si cu o alta garnitura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise