Tocanita cu spaghete

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 pulpe
  • 200g de kaizer
  • 500g ciuperci
  • un ardei rosu
  • o ceapa mare sau doua mai mici
  • ulei pentru prajit
  • o sticla de sos de rosii
  • sare
  • piper
  • o cana cu vin si spaghete

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se pune ceapa la prajit, apoi adaugam carnea, dupa ce a prins culoare punem cana cu vin, apoi kaizerul, ciupercile si ardeiul. Dupa ce s-a evaporat vinul, punem sosul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic 30-40de minute. Se poate servi cu spaghete, dar si cu o alta garnitura.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise