Tocanita de ardei copti cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr file de piept de pui
  • 300 gr ardei capia
  • usturoi granulat
  • 300 gr rosii
  • ulei
  • smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Se incinge cuptorul.Carnea se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei,se pun 50 ml apa,se acopera si se pune la cuptor 30 de minute la foc mediu.

Rosiile si ardeii se coc pe gratar,se curata de pielite si de seminte,ardeii se taie felii iar rosiile se toaca.Intr-o cratita se pune carnea taiata cuburi mari se adauga rosiile,se fierb 10 minute la foc mic,se adauga ardeii si usturoiul dupa gust,se mai lasa putin pe foc.Se presara patrunjel tocat si se serveste cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise