Tocanita de cartofi cu pui

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pulpe
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 10 cartofii
  • 1 legatura marar
  • 1 ardei gras
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri bulion

Mod de preparare

Se spala pulpele le taiem pe jumatate apoi le punem la fiert intr-o oala cu apa si sare,cind au dat intr-un clocot le scotem aruncam acea apa punem apa curata si le punem la fiert pina fierb.Curatam ceapa o taiem fideluta,dam morcovul la razatoare mica,taiem ardeiul mic,le punem la calit intr-o cratita,adaugind apa pina se inmoaie ceapa,curatam cartofii si taiem cuburi si felii rotunde,adaugam in oala peste ceapa si punem apa atat cat sa cuprinda cartofii,punem sare dupa gust lasam sa fiarba,cind pulpele sunt fierte le adaugam peste cartofi adaugind bulionul,taiem mararu marunt si mai lasam 15 minute sa fiarba.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise