Tocanita de ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe potrivite,
  • 2 morcovi,
  • 1 ardei rosu,
  • 500 gr carne de porc,
  • sare,
  • 250 gr sos de rosii,
  • piper.

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeiul marunt, morcovi se rad apoi se calesc legumele in aceasi ordine. Se calesc bine de tot daca vreti sa optineti o pasta, apoi se adauga carnea si se tine la foc 2 minute. Dupa aceea se adauga o cana de apa si se lasa la foc mic ca sa scada, se lasa la foc cam 40 de minute, la sfarsit se adauga sosul de rosii si condimentele si se mai lasa 10 minute. Este foarte buna sevita alaturi de mamaliga si muraturi.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise