TOCANITA DE CIUPERCI

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2.5 lb ciuperci taitate felii
  • -2 cepe medii
  • -1 ardei rosu
  • -cativa catei de usturoi
  • -1 cup vin roz
  • -sare, piper, cayenne pepper,patrunjel verde
  • -smantana

Mod de preparare

Se caleste ceapa, ardeiul, usturoiul tocate marunt in ulei de masline. Se adauga ciupercile si se fierb la foc mic, se mai adauga sare, piper, cayenne pepper si vinul. Se mai fierbe un pic si se face un pic de dresatura cu 2 linguri faina si smantana si se pune peste dupa ce se raceste un pic. Se serveste cu mamaliga sau paine. Nu uitati sa adaugati si frunzele de patrunjel inaite de a servi. Eu am adaugat de data asta si niste chicken ham.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise