Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g galbiori
  • 500g champinioane albe
  • 500g champinioane brune
  • 4 cepe
  • 1 ardei capia rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • 100ml vin alb
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • putin chimen pudra
  • 1 legatura partrunjel proaspat

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o cratita sa se infierante bine,pe foc mic,apoi se pune ceapa taiata fideluta si se lasa cateva minute pana devine sticloasa,apoi se adauga usturoiul tocat marunt si ardeiul capia taiat julien,se adauga o cana de apa cat sa acopere legumele si se lasa la foc mic pana scade toata apa.Apoi se adauga ciupercile spalate bine si taiate bucati mai mari,se adauga paharul de vin si se lasa la foc mic pana ce ciupercile sunt facute,se condimenteaza cu chimen,sare si piper si se adauga pasta de tomate.Se mai lasa pe foc pana ce sosul s-a ingrosat.Se toaca o legatura de patrunjel proaspat si se presara pe deasupra.Cine prefera poate adauga si putina smantana.Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise