Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii ciuperci champinion
  • 1 ceapa alba mare
  • 2 ardei kapia
  • 5 catei usturoi
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 1 legatura tarhon proaspat sau uscat
  • sare, piper

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit la foc mic,dupa ce se caleste putin ceapa se adauga usturoiul tocat marunt apoi se toaca ardeiul in bucati mai mari si se adauga si el peste ceapa si usturoi, se mai lasa putin la calit si apoi se adauga ciupercile taiate felii.

Se adauga apoi apa cat sa acopere ciupercile se potriveste de sare, piper si se mai lasa la fiert la foc mic cca 1 ora.

Cand ciupercile sunt fierte se adauga pasta de tomate si se mai lasa cca 5 min. la fiert si apoi cand este gata se ia de pe foc si se adauga tarhonul taiat marunt.

Se poate servi cu smantana sau ca atare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise