Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci albe curatate
  • 2 cepe mari
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie ciupercile marunt. Intr-o tigaie, in care s-a incins uleiul, se caleste ceapa -se evita a se praji prea tare, si se adauga ciupercile. Se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand, cam jumatate de ora, se adauga vinul, sare, piper dupa gust si se lasa sa scada.

Se servesc cu mamaliguta calda sau garnitura la fripturi.

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise