Tocanita de ficat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficat de porc
  • 4 cepe
  • 2 catei usturoi
  • sare,piper, foaie de dafin,alte condimente dupa placere
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Ceapa o toci marunt si o calesti in uleiul incins.Ficatul il portionezi si il adaugi la ceapa rumenita.Lasi sa se patrunda putin ficatul, adaugi usturoiul si condimentele, o cana cu apa fierbinte si lasi sa fiarba pana scade apa.La sfarsit adaugi pasta de tomate si sarea. Mai lasi 1-2 minute.Servesti cu mujdei de usturoi si mamaliguta

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise