TOCANITA DE FICAT DE VITA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g ficat
  • -1 ceapa mare
  • -2 lingurite boia
  • -2 ardei mari
  • -5 catei usturoi
  • -2 rosii
  • -ciuperci(cam 100 grame)
  • -ghimbir,proaspat, ras
  • -sare, piper,pasta de ardei iute(la alegere)

Mod de preparare

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat feliute,ghimbirul.Dupa ce se prajesc toate, putin,se pune ficatul si ciupercile;cind se albeste ficatul,se pune piper,apoi rosiile,fara coaja,taiate patratele,cam de 1 cm.Se pune putina apa(cam 250 ml);se lasa la foc mic, cca 30 minute;se potriveste apoi de piper, sare, pasta de ardei iute.Daca mai e nevoie lichid,se pune putina apa fierbinte;se da totul citeva clocote.

Se serveste fierbinte cu orez si salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise