TOCANITA DE FICATEI DE PUI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 - 4 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 - 3 rosii
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • ulei, sare, piper, putin cimbru, frunze proaspete de patrunjel

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei.

Se adauga ficateii spalati si curatati(atentie sa nu aiba fiere pe ei ca se amareste mancarea) si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand schimba culoarea.

Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, cam 20 minute.

Cand tocanita este gata se adauga usturoiul taiat marunt sau dat prin presa de usturoi, sare, piper, cimbru si se da la o parte de pe foc. Tocanita de ficatei se serveste presarata cu frunze tocate de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise