TOCANITA DE FICATEI DE PUI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 - 4 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 - 3 rosii
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • ulei, sare, piper, putin cimbru, frunze proaspete de patrunjel

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei.

Se adauga ficateii spalati si curatati(atentie sa nu aiba fiere pe ei ca se amareste mancarea) si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand schimba culoarea.

Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, cam 20 minute.

Cand tocanita este gata se adauga usturoiul taiat marunt sau dat prin presa de usturoi, sare, piper, cimbru si se da la o parte de pe foc. Tocanita de ficatei se serveste presarata cu frunze tocate de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise