Tocanita de ficatei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o caserola de ficatei
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 ml suc de rosii
  • sare, pepperoncino, cimbru
  • patrunjel

Mod de preparare

Calim ceapa cu ardeiul si peperoncino, adaugam ficateii, mai lasam 10 minute,apoi sucul de rosii, sare, cimbru, patrunjel tocat. Mai lasam 20 minute, adaugam cate putina apa daca scade prea mult. Servim cu mamaliga.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise