Tocanita de gaina cu legume

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O gaina de 1
  • 2 kg
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 5 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 400 g cartofi
  • 600 g ardei grasi
  • 150 g vinete
  • 150 g conopita
  • 200 g rosii
  • 800 ml supa de carne
  • boia
  • maghiran tocat

Mod de preparare

Gaina se taie in bucati, se condimenteaza si se prajeste in ulei pe toate partile. Legumele se taie toate bucati potrivite si se pun in cratita impreuna cu gaina. Se toarna supa, semintele de mustar, boiaua. Se fierb acoperit 50-60 min pina se moaie. Se sareaza si se pipereaza .

Se serveste cu maghiran presarat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise