Tocanita de inimi si pipote de pui

Reteta de tocanita de inimi si pipote de pui. Tocanita de inimi si pipote de pui reteta simpla si usor de preparat. Mancare de inimi si pipote de pui cu mamaliguta.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de amestec de inimi și pipote pui
  • 2 cepe medii
  • sare
  • piper
  • ulei 50 ml
  • boia dulce
  • bulion 100 g

Mod de preparare

Reteta de tocanita de inimi si pipote de pui este usor de preparat, perfecta alaturi de mamaliguta.

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii. Lăsăm la foc mediu cam 30 - 40 de minute, sau pana vedem ca sunt moi, ținem cont ca va mai fierbe un pic și în cratiță.

Într-o cratiță mai încăpătoare punem uleiul la încins. Tocam ceapa și o punem la prăjit pana aceasta devine ușor sticloasa. Adăugăm amestecul de inimii și pipote peste ceapa, și adăugăm 2-3 polonice din apa în care au fiert. Acoprim si lasam la fiert in jur de 20 de minute. După cele 20 de minute adaugam boia dulce, bulionul, sare și piper și mai lăsăm 10-15 minute.

Reteta de tocaniota de inimi si pipote de pui este gata. Simplu, nu-i asa? Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise