Tocanita de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 bucati carne de miel
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • 1 ceapa tocata
  • 50 gr smantana
  • 20 gr faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Calim ceapa si morcovii, peste care adaugam bucatile de carne si lasam la fiert. Cand este gata facem un sos din smntana si faina si o adaugam peste carne, dupa care mai lasam cateva minute pe foc, iar la sfarsit adaugam patrunjel. Se poate servi cu mamaliga.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise