Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 5 cepe
  • 5 ardei copti (am avut congelati)
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o lingurita de bullion
  • 400 ml supa
  • 50 ml ulei
  • ½ legatura patrunjel
  • ½ legatura matar

Mod de preparare

Taiem carnea de porc cubulete.

Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.

Adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana se inmoaie bine ,la foc mediu.

Turnam supa si fierbem sub capac, pana cand lichidul scade la jumatate.

Adaugam ardeiul copt tocat bucati mai mari, lingurita de bulion,frunza de dafin ,condimentam si lasam sa scada tocanita.

La sfarsit presaram verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise