Tocanita de pui cu kapia

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 300 gr rosii decojite in sos tomat
  • 1 ceapa
  • 4-5 ardei kapia in otet
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se taie in doua.

Se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.

Presaram peste ele putina sare si piper.

Ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.

Rosiile le taiem bucatele.

Intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

Adaugam ceapa si o canita de apa.

Lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.

Dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.

Curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.

Mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.

Lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.

Apoi oprim aragazul si servim!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise