Tocanita de pui cu kapia

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 300 gr rosii decojite in sos tomat
  • 1 ceapa
  • 4-5 ardei kapia in otet
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se taie in doua.

Se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.

Presaram peste ele putina sare si piper.

Ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.

Rosiile le taiem bucatele.

Intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

Adaugam ceapa si o canita de apa.

Lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.

Dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.

Curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.

Mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.

Lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.

Apoi oprim aragazul si servim!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise