Tocanita de pui cu kapia

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 300 gr rosii decojite in sos tomat
  • 1 ceapa
  • 4-5 ardei kapia in otet
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se taie in doua.

Se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.

Presaram peste ele putina sare si piper.

Ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.

Rosiile le taiem bucatele.

Intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

Adaugam ceapa si o canita de apa.

Lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.

Dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.

Curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.

Mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.

Lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.

Apoi oprim aragazul si servim!!!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise