Tocanita de pui cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 5 cepe
  • 4 ardeii grasi
  • 750 gr rosii
  • dafin
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puiul se curata,se spala,se taie in bucati care se sareaza si se prajesc in ulei.

Din cand in cand le stropesti cu vin.Cand este rumenita frumos,se scoate pe o farfurie si in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,cu ardeii taiati dupa gust.Dupa ce s_au imuiat legumele,se adauga carnea,se sareaza,se pipereaza,se pune dafinul,rosiile curatate de coaja si tocate marunt.

Se da la cuptor la foc potrivit timp de 20 min.La final se pune putin patrunjel tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise