Tocanita de pui cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 5 cepe
  • 4 ardeii grasi
  • 750 gr rosii
  • dafin
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puiul se curata,se spala,se taie in bucati care se sareaza si se prajesc in ulei.

Din cand in cand le stropesti cu vin.Cand este rumenita frumos,se scoate pe o farfurie si in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,cu ardeii taiati dupa gust.Dupa ce s_au imuiat legumele,se adauga carnea,se sareaza,se pipereaza,se pune dafinul,rosiile curatate de coaja si tocate marunt.

Se da la cuptor la foc potrivit timp de 20 min.La final se pune putin patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise