Tocanita de purcel cu ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piept de porc
  • 500g pulpa porc
  • 700g ceapa
  • 1 lg cond. pt carne de porc
  • 2 foi de dafin
  • 3 boabe ienibahar
  • 3 lg pasta tomata
  • 1l supa de legume
  • 1 lg boia dulce
  • 3-4 lg ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga carnea taiata cuburi, dupa ce se rumeneste putin se adauga ceapa taiata julien.Se amesteca timp de 5 min dupa care se adauga supa si toate ingredientele, inafara de pasta tomata.Se acopera cu un capac si se fierbe pana devine carnea frageda,punem pasta de tomate mai lasam 5 minute, asezonati cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise