Tocanita de soia

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei; 3 cepe; bulion; delikat; marar o legatura; 10 pungi de soia cuburi
  • o telina
  • 2 linguri ulei; piper.

Mod de preparare

Se spala si se taie cepele si ardeii grasi se taie bucatele mici si telina se spala si se da pe razatoarea mica. Se caleste cu 2 linguri de ulei, se fierbe cu putina apa. Apoi se pun la fiert 15 minute cuburile de soia intr-o oala cu apa, apoi se scurg si se prajesc intr-o tigaie cu ulei si o lingurita de delikat. Dupa se au fiert legumele se pun cuburile de soia si se amesteca, se pune piper, bulion si mararul se fierbe 10 minute. Se pune delikat daca este nevoie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise