Tocanita de vara

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc de piept de pui
  • 3 buc de ardei gras
  • 3 catei de usturoi 6 rosii
  • 2 cepe
  • ulei
  • 1 leg de patrunjel

Mod de preparare

Pieptul se taie in bucatele si se prajeste.Se curata zarzavaturile,se taie se se calesc in uleiul in care ati prajit pieptul timp de 5 min,dupa care adaugati putina apa calda si lasati sa fiarba toate.Intre timp s decojesc rosiile si se taie cubulete,apoi se adauga peste mancarica.Lasati sa mai fiarba inca 15-10 de min,apoi adaugati usturoiul,taiat marunt,si patrujelul tocat.Mai lasati sa fiarba inca 10 min si..gata tocanita...E foarte usor de preparat,si este foarte buna.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise