Tocanita de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita
  • 4 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 ardel
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • piper
  • marar
  • partunjel

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie si el marunt,morcovul se curata si se taie rondele si se pun toate legumele la inabusit cu putin ulei.Dupa ce s au inmuiat putin se adauga carnea taiata potrivit.

Cand carnea incepe sa isi schimbe culoarea se adauga vinul si putina apa,se sareaza,se acopera si se lasa sa fiarba 25 minute.

Se adauga sucul de rosii si se mai fiarbe 10 minute.

La urma se adauga verdeata tocata marunt.

Se poate servi simpla sau langa piure de cartofi sau orez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise