Tocanita de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita
  • 200 gr mazare
  • 2-3 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 ardei
  • 1 l supa
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt sa caleste in ulei(eu pun de la inceput si putina apa si o dinstui),se adauga carnea taiata cubulete,se calesc impreuna (tot cu apa) pana se inmoaie carnea,se adauga ardeii tocati sau pasta de ardei(eu o fac singura din ardei macinati cu sare),se mai lasa pe foc sa se faca si ardeii,se pune supa (se poate face si din cubulete de vita din comert),se pune usturoiul (eu folosesc mai mult pe cel granulat pentru ca nu ne face rau).Se adauga cartofii taiati cubulete,se lasa pana sunt fierti si de adauga mazarea proaspata,congelata sau din borcan,se mai lasa 10-15 minute.Se serveste cu smantana si patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise