Tocanita de vitel

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • un catel de ustuoi
  • o lingura sos iute
  • o lingura pasta de tomate
  • 4 linguri ulei
  • 2-3 linguri smantana
  • sare,piper,foaie de dafin,cimbru,ienibahar
  • patrunjel si marar

Mod de preparare

Calesc ceapa 2-3 minute, adaug carnea taiata in cuburi,condimentez,las sa se caleasca impreuna 5 minute, adaug o ceasca de apa, las sa fiarba o jumatate de ora.Adaug sosul iute, usturoiul pisat,pasta de tomate, smantana,mai las pe foc 10 minute,presar verdeata.Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi si salata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise