Tocanita de vitel

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • un catel de ustuoi
  • o lingura sos iute
  • o lingura pasta de tomate
  • 4 linguri ulei
  • 2-3 linguri smantana
  • sare,piper,foaie de dafin,cimbru,ienibahar
  • patrunjel si marar

Mod de preparare

Calesc ceapa 2-3 minute, adaug carnea taiata in cuburi,condimentez,las sa se caleasca impreuna 5 minute, adaug o ceasca de apa, las sa fiarba o jumatate de ora.Adaug sosul iute, usturoiul pisat,pasta de tomate, smantana,mai las pe foc 10 minute,presar verdeata.Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi si salata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise