Tocanita din pipote si inimi de pasare

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pipote si inimi de pasare o caseraola; 1/2 lingura untura; 1 linguritza boia de ardei dulce; sare si piper; o ceapa de marime medie

Mod de preparare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa ce scade apa se adauga ceapa taiata julien si boiaua de ardei, se mai lasa doar pana se inmoaie ceapa. Se poate consuma cu garnitura de mamaliga, pireu, cartofi natur etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise