TOCANITA LA CUPTOR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aceasta mancare, este din Ardeal, in copilarie, mama o facea des si mie, imi placea tare mult.
  • Ingrdiente: 500-600 g carne de porc(eu folosesc mai mult carne macra), 5 cepe, 1 cana pt ceai cu bulion, 1 cescuta pt cafea cu pasta de ardei, sare, piper dupa gust, 5 catei usturoi, 100 g untura(sau o cescuta ulei), patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Carnea,spalata, taiata cubulete, se inabuse in untura, adaugam ceapa solzisori, usturoiul dat prin presa sau maruntit cu cutitul. Dupa ce se rumeneste ceapa, se adauga o cana de apa calda, pasta de ardei, bulionul, potrivim de sare si piper, lasam sa fiarba pe foc, iar spre sfarsit dam la cuptor, pt 15-20 minute. Cand este gata, presaram patrunjel tocat. Se serveste cu mammaliguta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise