Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
255 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite curcuma
  • ierburi uscate (un amestec de patrunjel, coriandru, arpagic si schinduf)
  • 1 conserva de fasole rosie
  • sucul de la un lime
  • 2 bucati de lime uscate
  • sare si piper
  • ulei

Mod de preparare

Carnea de miel se amesteca bine cu sucul de lime, sarea, piperul si ierburile uscate. Daca aveti, puteti folosi si ierburi proaspete.

Se pune in caserola pentru marinare rapida, se inchide ermetic prin intoarcerea butonului pe pozitia "inchis". Se ataseaza furtunul de vidare la caserola si la aparatul de vidat Food Saver si se videaza de 3 ori. Combinatia dintre aparatul Food Saver si caserola pentru marinare rapida face ca marinarea sa dureaza doar cateva minute, fata de numeroasele ore necesare de obicei.

Ceapa se caleste in ulei, se adauga usturoiul taiat marunt si curcuma.

Se adauga bucatile de carne si cele 2 bucati de lime, care se crapa putin pentru a elibera mai multa aroma. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune totul in aparatul de gatit Crock-Pot si se seteaza pe HIGH 4 ore. La sfarsit se mai adauga sare, piper si un praf de ierburi. Tocanita va fi extrem de frageda si deosebit de aromata.

Cand a expirat timpul, se adauga si fasolea rosie scursa de lichid.

Se serveste cu orez basmati.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise