Se călește în unt ceapa, cu ardeii iuți, capia și cel malagueta, toate tăiate mărunt. În timp ce se căleau acestea, eu am tăiat și carnea bucățele și am adăugat-o în tigaie, am pus un păhărel de apa și sosul de tomate și le-am lăsat până sa prăjit și carnea, mestecând ca să nu se ardă.
Este o rețetă ușoară și rapidă, care practic am inventat-o din dorința de a mai experimenta ceva. Sper să vă placă și vă astept cu păreri.
Tipp: Carnea se poate tampona ușor cu un servețel pentru a fi uscată când se adaugă în tigaie, asta o va face mai pufoasă și va absoarbe mai bine condimentele în ea.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise