Tocăniță rapidă S.R.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3-4 bucați cotlet porc
  • - o ceapă
  • - 1 ardei iute
  • - 1 ardei capia
  • - 1 ardei malagueta
  • - contimente dupa preferințe(sare, piper, boia iute)
  • - unt (folosit in loc de ulei)
  • - 4-5 lg sos de tomate

Mod de preparare

Se călește în unt ceapa, cu ardeii iuți, capia și cel malagueta, toate tăiate mărunt. În timp ce se căleau acestea, eu am tăiat și carnea bucățele și am adăugat-o în tigaie, am pus un păhărel de apa și sosul de tomate și le-am lăsat până sa prăjit și carnea, mestecând ca să nu se ardă.

Este o rețetă ușoară și rapidă, care practic am inventat-o din dorința de a mai experimenta ceva. Sper să vă placă și vă astept cu păreri.

Tipp: Carnea se poate tampona ușor cu un servețel pentru a fi uscată când se adaugă în tigaie, asta o va face mai pufoasă și va absoarbe mai bine condimentele în ea.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise