tocanita simpla.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g macaroane
  • o capatina usturoi
  • o ceapa mare
  • 2 ardei
  • unul rosu si unul verde
  • 100 g mazare
  • boia
  • curry
  • 400 ml apa
  • un cub concentrat de carne
  • zeama de lamiie

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa sarata si le lasa la scurs. Usturoiul si ceapa se calesc in unt. Se adauga si ardeii taiati cubulete, mazarea scursa, boia, curry, apa in care s-a dizolvat cubul de concentrat si sucul de lamiie. Se fierbe o ora. Sosul se leaga cu o lingura de amidon alimentar si se toarna peste pastele calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise