tochitura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 carnati;200 g carne de porc o inima;150 ficat de porc sau pui o ceapa; 4 catei usturoi\'un ardei gras;un morcov mic; 3 rosii ;4 linguri de ulei; un pahar vin rosu;sare ;piper.

Mod de preparare

spala si curata ficatulsi inima si taie-le cuburi mici.carnea tai-o si pe ea iar carnati taie-i de un deget grosime.pune toata carnea intr-un castron toarna vinul adauga sare si piper.si lasa 10 minute la fezandat.taie ceapa marunt ;ardeiul si morcovul felii subtiriii.pune la incins uleiul caleste legumele la foc rapid si apoi adauga bugatile de carne si amesteca.lasa sa scada la foc mic adaugand apa din cand in cand.cand carnea e deja moale pune rosiile date pe razatoaresi mai lasa sa scada.curateste usturoiul si marunteste-l din cutit asa isi pstreaza mai bine aroma.cand sosul a scazut pune usturoiul.si mai lasa-l putin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise