Tochitura

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/4 kg carne porc
  • 1/4 carne vitel
  • 1/4 kg carnati
  • 300 gr malai
  • 150 gr de branza telemea
  • 1 pahar de vin rosu
  • 4 catei de usturoi
  • cimbru
  • 1ou

Mod de preparare

Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta se pune vinul si cimbrul. piperul si sarea.

Se face mamaliga: malai, sare si apa, se lasa mamaliga mai moale pentru a putea face un brau de jur imprejurul bucatilor de carne. Se face un ou ochi se si pune peste carne se rade cam 150 de grame de branza telemea. IN varf se pune un ardei mic rosu si iute.

Pofta Buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise