Tochitura ca la olteni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 100 gr costita afumata
  • 200 gr ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 150 ml suc de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare si piper.

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete si se rumeneste in ulei incins,se scoate carnea si se rumeneste costita taiata felii subtiri.

Se curata,se spala si se taie marunt ciupercile,ceapa si ardeiul si se calesc 5 minute in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.Peste legumele calite se toarna sucul de rosii si se inabusa 10 minute la foc mic,se adauga usturoiul tocat,sare si piper dupa gust,se pune si carnea si costita si se mai lasa putin pe foc.

Se serveste cu mamaliguta calda, cu branza rasa deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise