Tochitura de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne porc(pulpa)
  • 250g carnati afumati
  • 250g ficat de porc
  • 1-2 rinichi de porc
  • 5 oua,300g telemea de oi
  • 3-4 linguri untura (ulei)
  • usturoi,sare.piper

Mod de preparare

Se curata rinichii. Se taie toata carnea bucati potrivite, iar untura se incinge si se pune carnea la prajit. Cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul, se sareaza, se pipereaza si se imparte in farfurii (se portioneaza).

Se pregatesc ouale "ochiuri" si se aseaza cate unul pe fiecare farfurie, iar desupra se imbraca in brinza rasa. O puteti acompania cu o mamaliga, ardei iute si un vin rosu. Pofta mare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise