Tochitura Olteneasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc,
  • 200g costita afumata,
  • 300 g ciuperci,
  • 2 ardei grasi,
  • 3 cepe,
  • 300 ml suc de rosii,
  • 1 capatana usturoi,
  • 100 ml ulei, piper, sare.

Mod de preparare

Speli pulpa de porc si o tai cubulete, pe care le pui la prajit intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce se rumenesc, adaugi si costita afumata taiata julien si mai lasi tigaia pe foc inca 3 minute.

Cureti si speli ciupercile, ceapa si ardeiul gras. Tai ceapa marunt, ardeii si ciupercile cubulete si le pui peste carne si costita. Dupa ce s-au calit legumele, torni sucul de rosii, mai lasi inca 10 minute la foc potrivit, dupa care adaugi usturoiul tocat , piper si sare dupa gust.

Se serveste tochitura alaturi de o mamaliguta aburinda.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise