TOCINEI

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 2 lingui faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Cartofii curatati, dai pe razatoarea foarte marunta(trebuie sa obtii o poasta de cartofi cruzi).Incorporezi ouale, faina, sare si piper dupa gust. Incinzi uleiul. Iei cate o lingura din compozitia omogena,asezi in tigaia incinsa. lasi sa se rumeneasca pe ambele parti.Servesti fierbinti cu smantana.(cine doreste,presara zahar peste smantana.Mie imi place cu sare))

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise